Κωδικός εισόδου

Γάμος - Βάπτιση

Οι άνθρωποι του levo.gr ειδικεύονται στη φωτογράφιση και γάμων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες ψηφιακής επεξεργασίας με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη.

Είμαστε κοντά σας και στη βάπτιση του παιδιού σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά να αναδείξουμε την κάθε εικόνα με κάθε σύγχρονη τεχνική.
Μαζί προσαρμόζουμε τη φωτογράφιση της σημαντικότερης στιγμής της ζωής σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στιγμές ζωής αποτυπώνονται σε ψηφιακά album που παραμένουν αναλλοίωτα στη διάρκεια του χρόνου.

Οδηγίες
Για να συνδεθείτε στο ψηφιακό album που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τον "Κωδικό εισόδου", στο κόκκινο πλαίσιο του κεντρικού μενού, σε οποιοδήποτε σημείο του levo.gr

Tip:
Στη λίστα των φωτογραφιών μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος κάνοντας κλικ επάνω της. Να σημειωθεί ότι μπορείτε να πλοηγήστε στο σύνολο των φωτογραφιών επιλέγοντας «Επόμενη σελίδα».
Οι φωτογραφίες που βλέπετε στην οθόνη σας έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και ως εκ τούτου είναι σε χαμηλή ανάλυση απλά για προεπισκόπηση. Τόσο οι φωτογραφίες που αποστέλλονται στους πελάτες μας εκτυπωμένες όσο και οι ηλεκτρονικές φωτογραφίες είναι άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης.

copyright 2013