Κωδικός εισόδου

Ορκωμοσίες

Στιγμές ζωής για το Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο είναι ο κατεξοχήν χώρος ολοκλήρωσης των ανθρώπων που συμμετέχουν στις λειτουργίες του, ως ακαδημαϊκοί πολίτες, με αίσθημα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης - χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών που καλλιεργεί την επιστημονική πολυφωνία και την ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης.


Οδηγίες
Για να συνδεθείτε στο ψηφιακό album που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τον "Κωδικό εισόδου", στο κόκκινο πλαίσιο του κεντρικού μενού, σε οποιοδήποτε σημείο του levo.gr

Tip:
Στη λίστα των φωτογραφιών μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος κάνοντας κλικ επάνω της. Να σημειωθεί ότι μπορείτε να πλοηγήστε στο σύνολο των φωτογραφιών επιλέγοντας «Επόμενη σελίδα».
Οι φωτογραφίες που βλέπετε στην οθόνη σας έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και ως εκ τούτου είναι σε χαμηλή ανάλυση απλά για προεπισκόπηση. Τόσο οι φωτογραφίες που αποστέλλονται στους πελάτες μας εκτυπωμένες όσο και οι ηλεκτρονικές φωτογραφίες είναι άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘH

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ !!! & ΣΤΟ info@photodestiny.gr

copyright 2013